High Purity Rutile

warta

Grup XiMi bakal ilubiung dina INACOATING 2023 di Jakarta Indonesia

XiMi Grup, produsén profésional titanium dioksida jeung 17 taun pangalaman, bakal ilubiung dina paméran INACOATING 2023 di Jakarta, Indonesia, salila Aug.23-Aug.25.2023.Kasohor pikeun produk kualitas luhurna, XiMi Group nawiskeun rupa-rupa jinis titanium dioksida kalebetrutile, anatasejeungklorida.

INACOATING 2023 mangrupikeun acara dagang terkemuka di dunya khusus pikeun industri pelapis.Ieu ngahimpun pamaén konci ti sagala rupa widang pikeun showcase kamajuan panganyarna na inovasi dina téhnologi coatings.Acara nyadiakeun platform pikeun ahli industri, pabrik jeung suppliers pikeun komunikasi, kolaborasi jeung ngajajah kasempetan bisnis anyar.

Penampilan XiMi Group dina paméran INACOATING 2023 nandaan yén XiMi Group komitmen pikeun ngamajukeun produk titanium dioksida di pasar Indonésia.Kalayan industri palapis booming di daérah éta, aplikasi titanium dioksida di Indonésia nunjukkeun poténsi pertumbuhan anu saé, ngajantenkeun pasar anu pikaresepeun pikeun XiMi Group pikeun ngalegaan bisnisna.